Ergobaby 360 - Beige

Ergobaby 360 - Beige
Varenr.
32389
Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 1 499,00
Enhet
En testvinner med flere bæreposisjoner.

Ergobaby Bæresele 360 Svart/Camel er resultatet av 10 års banebrytende, prisbelønnet og ergonomisk design.

Ergobaby 360 har fire posisjoner og er utviklet i samarbeid med leger, jordmødre, bærekonsulter og foreldre.

 

De fire posisjonene

- mage innovervendt,

- mage utovervendt,

- hofte,

- rygg

- er alle komfortable, sikre og ergonomiske så du kan bære barnet ditt trygt og nære.

 

Ergobaby Bæresele 360 tilbyr:

- 4 ergonomiske bæreposisjoner både for barnet og den som bærer; mage forovervendt, mage innovervendt, hofte- og ryggposisjon.

-Skålformet sete. Sikrer at barnet sitter ergonomisk i alle de fire sitteposisjonene. Knærne skal være i samme høyde som hoften eller høyere, og ryggen lett kurvet (C-formet.)

- Ekstra bredt midjebelte med borrelås. Gir bedre støtte til korsryggen og maksimal komfort for bæreren. Kan bæres høyt og lavt avhengig av bæreposisjon.

- Ryggpanel som kan forlenges. Brettes ned når barnet sitter forovervent. Gir ekstra støtte til rygg, nakke og hode ved innovervendt bæring.

- Vatterte skulderremmer. Sikrer den beste komfort for bæreren.

- Fleksibel hette med UV-faktor 50+. Gir støtte til det sovende barnet og kan brukes som ammeteppe.

 

Materiale: 100 % bomullskanvas ØKO TEX (maskinvask). Anbefalt alder: 0-3 år.

 

Testresultater og utmerkelser: 2015 - Ergobaby 360 Fire Posisjoner ble kåret til best i test av WiseGuide. Begrunnelsen var at denne bæreselen har en utmerket sitteposisjon for barnet som kan beholdes i alle fire bæreposisjonene selen tilbyr takket være det skålformede setet. Selen er også veldig komfortabel for den som bærer, med et bredt vattert hoftebelte og vatterte skulderremmer.

 

2014 – Vinner av Klikk.no -Bæreseletest. 2014 - Smartson full score : 100% anbefaler Ergobaby 360 Fire Posisjoner. Smartson fikk i oppdrag å invitere inn barnefamilier og la dem teste Ergobaby Fire Posisjoner i en gitt periode. Alt i alt søkte 1696 familier om å få være med, og av disse fikk 20 teste bæreslen. Oppgaven gikk ut på å bedømme selens funksjon i alle fire bæreposisjonene og i så mange forskjellige situasjoner som mulig. Etter testen sa 100 % av testpilotene at de ville anbefalt Ergobaby 360 til en venn, og de gav den endelige karakteren 8,7 av 10!

Kundekommentarer